• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Buffet catering nodig? Wij regelen het!

U wilt een onvergetelijk lopend buffet, lunch buffet of koud en warm buffet organiseren. Daarvoor bent u op zoek naar een professionele partij op het gebied van buffetten catering. UITGEKOOKT Van Marle is die partij. Wij verzorgen uw catering tot in de puntjes, wat voor feestje u ook geeft. Bovendien kunt u de buffetten van uw keuze heel eenvoudig online bestellen. Uw eten wordt vervolgens netjes bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf wenst!

Buffetten cateraar met liefde voor vers!

Bij UITGEKOOKT Van Marle zien we onszelf als een buffet cateraar die nét even een stapje verder gaat. U zult ons niet betrappen op ‘het snelle werk’ , maar wel op een zeer selectieve inkoop en grote voorliefde voor vers. Kiezen voor onze buffet catering betekent dan ook kiezen voor veldverse kwaliteiten en een verse bereiding. En stiekem zijn onze buffetten ook nog eens heel betaalbaar. Hoe dat kan? Wij werken alleen met de allerlekkerste, streekverse producten. Dat soort producten zijn niet alleen heel smaakvol, maar ook heel vriendelijk geprijsd!

Uw catering online bestellen & op het juiste moment thuisbezorgd

Bij UITGEKOOKT Van Marle kunt u heel eenvoudig via de website uw buffet aan huis bestellen. Bovendien kunt u de mogelijkheden van onze catering volledig online bekijken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Een buffet bestellen bij UITGEKOOKT Van Marle staat bovendien gelijk aan een stukje gebruiksgemak. Uw warme buffet wordt bijvoorbeeld geleverd in warmhoudschalen, waardoor u het eten niet meer hoeft op te warmen. En of het nu gaat om een lopend buffet, lunchbuffet of warm en koud buffet; wij zorgen ervoor dat alles op het juiste moment bij u wordt thuisbezorgd.