• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Gourmet en Fondue

Gourmet Catering: de lekkerste gourmetschotels met vlees of vis!

U wilt lekker gourmetten met uw bedrijf of familie, maar u wilt liever niet teveel tijd besteden aan de voorbereiding. In dat geval is de gourmet catering van de UITGEKOOKT de perfecte oplossing voor u. Wij verzorgen een compleet menu met heerlijk vlees van de slager, verse vis van de visboer én frisse salades uit onze eigen keuken. En dat vullen we aan met bijpassende groente, sauzen, salades en stokbrood. Kortom: álle ingrediënten voor een geslaagde middag of avond gourmetten!

Gourmetschotel bestellen en netjes thuisbezorgd!

Bij de UIGEKOOKT kunt u eenvoudig online uw gourmetschotel bestellen. Daarbij heeft u keuze uit twee variaties: het gourmet vleesmenu en het gourmet tapasmenu. Terwijl het ene menu vooral bestaat uit de bekende gourmetingrediënten zoals vlees, salades en stokbrood, heeft het andere menu een meer typisch ‘Mediterraans’ karakter. Dat uit zich in lekkere gekruide vleessoorten én bijgerechtjes zoals olijven, peppadews, pesto en tapenade. En het allermakkelijkste is dat deze overheerlijke gourmetschotels netjes bij u worden thuisbezorgd!

Ook meteen het gourmetstel huren!

Heeft u zelf geen gourmetstel in uw bezit? Dan kunt u er ook een bij ons huren. U huurt al een gourmetstel voor nog geen €10 per dag. Bij grotere groepen kunnen wij eventueel voor een grote partypan zorgen. U kunt dan meteen de andere benodigdheden bij ons huren zoals een biertap, glaswerk of servies. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kijk dan eens op de pagina verhuur!