• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Barbecue Catering: dé BBQ service voor elk feest!

Op zoek naar goede kwaliteit bbq catering met het lekkerste vlees voor op de grill? Dan is UITGEKOOKT Van Marle uw adres. Dankzij onze jarenlange ervaring als bbq cateraar, zijn wij hét adres voor een complete barbecue service met het allerlekkerste vlees. En zoals onze naam al doet vermoeden zijn onze barbecuepakketten standaard voorzien van de lekkerste verse salades en diverse culinaire lekkernijen. Kiezen voor onze bbq catering betekent daarom kiezen voor een optimaal verzorgd feestje!

Snel een barbecue organiseren? Kies voor compleet verzorgde bbq catering!

U wilt een barbecue organiseren zonder dat het u teveel tijd kost, maar dan wel een slagers barbecue van hoge kwaliteit die u makkelijk online kunt bestellen. UITGEKOOKT Van Marle is hét adres voor zo’n compleet verzorgde barbecue van slagerskwaliteit. Ook voor een bedrijfsbarbecue met nét dat tikkeltje meer luxe zijn wij de perfecte partij. Met onze ervaring in bbq catering zijn we namelijk van alle markten thuis; dat varieert van een luxe barbecue, tot een tapas barbecue of brazilian barbecue!

BBQ buffet online bestellen en thuis op locatie laten bezorgen!

Een barbecuepakket bestellen of een compleet BBQ buffet laten verzorgen; het kan bij ons allemaal. Zo kunt u vrijwel moeiteloos een barbecue op locatie organiseren, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. En de barbecue zelf? Die kunt u gratis bij ons huren! Al onze barbecuepakketten (m.u.v. budget bbq) zijn namelijk standaard voorzien van een grote professionele RVS-barbecue, met rooster en/of ingevette bakplaat. Deze barbecue wordt afgeleverd met een volle gasfles, voor oneindig barbecueplezier!