• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slagers kwaliteit barbecue catering in Apeldoorn

Van Marle de barbecue cateraar van Apeldoorn biedt een compleet assortiment aan bbq producten aan.  Bij ons kunt u genieten van salades die dagvers bereidt worden met onze streekproducten uit de winkel, A kwaliteit vlees van de slager om heerlijk te grillen op de barbecue en ambachtelijke broden in diverse soorten. Of het nu gaat om een bedrijfsbarbecue in Apeldoorn of een compleet verzorgde buurtbarbecue wij regelen het allemaal. Indien u een barbecuefeest organiseert kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruikt maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren grote en kleine partytenten, barbecue’s, tafels en stoelen, springkussens, koelingen, biertaps en pagodetenten om uw feest compleet te maken. Kortom van Marle is het adres voor barbecue catering in Apeldoorn!

Barbecue service: van luxe BBQ tot buurtbarbecue en maatwerk!

BBQ service voor elk type feest of bedrijfsfeest een passend  bbq pakket. Dit varieert van een luxe barbecue tot een straatbarbecue of buurtbarbecue in Apeldoorn. Daarnaast bieden wij ook speciale pakketten voor de kinderen zodat u niet het volle pond betaald en de kinderen vlees eten wat ze ook lekker vinden.  Ook kunt  bij ons terecht voor een bbq buffet, dit is net even iets uitgebreider. Zo’n buffet wordt dan afgesloten met een ijsbuffet.

Laat u BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Gemak dient de mens, indien u gebruikt maakt van onze barbecue service dan bezorgen wij deze thuis of op locatie. Dagelijks rijden onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfsbarbecue via de volgende route: Steenkamp, Orden, Matenveld, Matendonk, Matenhoeve, Schoonlocht, Vogelkwartier, Sprengenbos, Matendreef, Driehuizen, Sluisoord, Anklaar, Sprenkelaar, Westenenk, Brummelhof, Componistenkwartier, Welgelegen, Ugchelen, Kerschoten, Brinkhorst, Staatsliedenkwartier, Matenhorst, De Mheen.

Barbecuepakket & verhuur online bestellen in Apeldoorn

Bestellen van een barbecuepakket gaat wel heel erg makkelijk via onze webshop. Voeg alle benodigde barbecueproducten in uw winkelmand en vergeet dan niet om bij onze verhuur van barbecues die wij bezorgen in Apeldoorn. Doordat wij partytenten, heaters en verlichting verhuren valt u barbecue feest nooit in het water! Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online