• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Baarn aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Baarn. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangemenCatering aan huis in Baarn.ten. Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Baarn om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Baarn gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u kiezen uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot, zuurkool en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een heerlijke Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop de buffet catering in Baarn wordt bezorgd. U kunt snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Baarn bestellen en zo uw gasten verrassen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Baarn. Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Voedzame en gezonde salades dus, die bovenal ook erg lekker zijn! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Baarn is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Baarn

Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Maak dan gebruik van de dan online bestelmogelijkheid bij Van Marle, Uitgekookt. Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Baarn geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Baarn!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Baarn gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Baarn voor u niet maken.

High Tea in Baarn aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Baarn aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, zijn ideaal om een High Tea in Baarn aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Baarn vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Baarn zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Uitgekookt biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Baarn

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Baarn, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Baarn. In Baarn bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Baarn, Baarn-Noord, Eemdal en Eemland, P.H.W. park en Lage Vuursche. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Baarn

Catering bestellen in Baarn kunt u makkelijk en snel in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen. Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.