• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Assen aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Assen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffettenhapjes en tapasbbq cateringgourmet en fondue en High Tea arrangemeCatering aan huis in Assen nten. Daarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Van Marle biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Assen en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Assen bezorgen. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Assen.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Assen.
Bij ons kiest u uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend bestaan uit verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Onze koks maken de heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. En wij bezorgen de salade catering in Assen geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Assen

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Assen is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Assen!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Assen gratis aan huis.
U bestelt online en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Assen voor u niet maken.

High Tea in Assen aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Assen aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Assen aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Assen vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Assen op maat: partyservice zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Assen

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Assen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Assen. In Assen bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Lariks, Marsdijk, Noorderpark, Peelo, Assen-West, Assen-Oost, Centrum, Kloosterveen en Pittelo. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Assen

Catering bestellen in Assen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering bieden en vergeet dan vooral niet bij onze verhuur te kijken. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.