Ingrediënten voor verse maaltijd
Catering aan huis

Catering arrangementen

Heb je iets te vieren of gewoon zin in culinair eten? Kies dan voor de catering arrangementen van Uitgekookt. Kies het culinair arrangement dat bij jou past, zoals een barbecue pakket of lunch- en dinerbox, en genieten maar!

Catering arrangementen van Uitgekookt

De catering arrangementen van Uitgekookt worden in een groot deel van Nederland bij je thuisbezorgd. Onze arrangementen zijn op te delen in verschillende categorieën, bijvoorbeeld een dinerbox, barbecue pakketten en ander culinair eten rondom feestdagen. Weet jij precies wat je nodig hebt? Maak dan een keuze uit onderstaande categorieën en kies het arrangement dat bij jou past en stel eenvoudig jouw perfecte catering aan huis samen. Weet jij nog niet wat jij wil doen? Laat je dan inspireren via onze cateringpagina.

Geniet van een heerlijk culinair arrangement

Een culinair arrangement moet een feestje zijn! Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. De kleinschalige culinaire arrangementen worden koelvers bij jou aan huis bezorgd. Kies bijvoorbeeld voor de kant-en-klaar maaltijden van een dinerbox. Ga romantisch dineren thuis zonder uren in de keuken te hoeven staan! De dinerboxen van Uitgekookt hoef je alleen maar enkele minuten op te warmen. Elk seizoen heeft een eigen editie van de dinerbox, zoals een ‘Jonnie Boer dinerbox’ met kerst en een ‘Voorjaarsdinerbox’ in de lente. Verder geniet je van overheerlijke BBQ arrangementen in het zomerseizoen. Je profiteert dan van een compleet pakket met mooie stukken vlees, verse groente en lekkere broden.

"Heerlijk aan je eigen tafel 'uit eten'"
Madelon
Middelburg

Bij Uitgekookt kies je voor culinair eten!

Bij Uitgekookt is je culinaire eten in goede handen. Onze chefs bereiden de catering arrangementen met passie! Je vraagt je wellicht af of kant-en-klare gerechten wel gezond zijn. De kant en klare maaltijden van Uitgekookt worden zonder onnodige toevoegingen bereid. Dat betekent dat ze dagvers zijn, met verse en lokale ingrediënten. Hierdoor zijn ze juist extra gezond. Elke maaltijd bevat altijd tussen 150 en 200 gram verse groente, hoe fijn is dat?! Verder bevatten de culinaire arrangementen én uiteraard de reguliere maaltijdpakketten geen ongezonde toevoegingen. Daarnaast zien een diëtist, kwaliteitsmanager en onafhankelijke instanties op het gebied van voedselveiligheid erop toe dat onze maaltijden voldoen aan allerlei eisen op het gebied van gezondheid, voedselveiligheid en hygiëne. Je kunt dus met een gerust hart genieten van het gemak van onze catering arrangementen.

Meer over Uitgekookt

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.