• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Arnhem aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Arnhem. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arraCatering aan huis in Arnhemngementen. Ook verzorgen wij lunch catering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking catering in Arnhem bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden. Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst.
Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Arnhem om de catering te bezorgen.

Koud en warm buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Arnhem en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Arnhem bezorgen. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Arnhem.

Salade Catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Arnhem.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook gezond en voedzaam! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken en bezorgen de salade catering in Arnhem.

Hapjes en tapas catering Arnhem

Heeft u hapjes nodig voor uw verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Van Marle, Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Arnhem wordt geheel gratis bezorgd!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze tapas- en hapjes catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Arnhem!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Bestel dan een van onze gourmet- en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Arnhem aan huis.
Als u online bestelt zorgen wij dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Arnhem voor u niet maken.

High Tea in Arnhem aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Arnhem aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Uitgekookt organiseert u de ideale High Tea in Arnhem aan huis of op locatie . Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Arnhem vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice op maat: partyservice in Arnhem zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Betreft het nu een bruiloft, een receptie, een opening een personeelsfeest, een bedrijfsfeest of een jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, elk evenement kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Arnhem

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst en wordt de catering thuis bezorgd in Arnhem. Wij bezorgen in de volgende wijken in Arnhem: Markt, Weverstraat, Rijnstraat, Janssingel, Stationsplein, Utrechtsestraat, Spijkerkwartier, Klarendal, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Arnhemse Broek, Velperweg e.o., Schaarsbergen e.o., Presikhaaf-West, Alteveer en Cranevelt, Presikhaaf-Oost, Heijenoord/Lombok, Geitenkamp, Klingelbeek, Monnikenhuizen, Vredenburg/Kronenburg, Schuytgraaf, Malburgen-Oost (Noord), Malburgen-Oost (Zuid), Elderveld, Rijkerswoerd en De Laar en in de omliggende gebieden.
Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd. In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen Arnhem

Catering in Arnhem bestellen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Als u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag met het online bestellen van de catering via onze site.
U ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling zodra u de catering heeft besteld.