• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Apeldoorn aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Apeldoorn. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffettenhapjes en tapasbbq cateringgourmet en fondue en High Tea arrangementen. Catering aan huis in ApeldoornDaarnaast leveren wij ook lunchcatering voor bedrijven. Dit is ideaal voor een broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Apeldoorn om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Apeldoorn gratis aan huis. Bij onzePlaattaart-300x200 buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren een tijdstip met u af waarop de buffet catering in Apeldoorn wordt bezorgd. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Apeldoorn.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Apeldoorn.
Wij bieden een breed assortiment aan gezonde dagverse salades die uitsluitend uit verse streekproducten bestaan. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Onze heerlijke dagverse salades komen uit onze eigen keuken. En de bezorging van de salade catering in Apeldoorn is geheel gratis.

Hapjes en tapas catering in Apeldoorn

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, een jubileum of een verjaardag? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Onze bezorgservice van alle hapjes en tapas catering in Apeldoorn is geheel gratis!
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Apeldoorn!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Apeldoorn gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Apeldoorn voor u niet maken.

High Tea in Apeldoorn aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Apeldoorn aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle zijn ideaal om een High Tea in Apeldoorn aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Apeldoorn vallen vaak enorm mee. Wij hebben voor elk budget een passend High Tea arrangement. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Apeldoorn zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Apeldoorn

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Apeldoorn, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Apeldoorn. In Apeldoorn bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Steenkamp, Orden, Matenveld, Matendonk, Matenhoeve, Schoonlocht, Vogelkwartier, Sprengenbos, Matendreef, Driehuizen, Sluisoord, Anklaar, Sprenkelaar, Westenenk, Brummelhof, Componistenkwartier, Welgelegen, Ugchelen, Kerschoten, Brinkhorst, Staatsliedenkwartier, Matenhorst en De Mheen. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Apeldoorn

In onze webshop kunt u snel en eenvoudig catering bestellen in Apeldoorn. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.