• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Amersfoort aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Amersfoort. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffettenhapjes en tapasbbq cateringgourmet en fondue en High Tea arrangementen.Catering aan huis in Amersfoort Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Hierbij komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
Voor een goedkope cateraar aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt een mooi buffet waarvoor u niet te veel betaalt. Tegen concurrerende prijzen leveren wij culinaire buffetten.
Catering aan huis of op locatie nodig? De cateringservice van Uitgekookt biedt uitkomst. Elke dag rijdt onze bezorgdienst door de regio Amersfoort om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Amersfoort en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij Plaattaart-300x200onze buffetten maakt u een keuze uit traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, zuurkool of hutspot en stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een jodelend lekkere Zwitserse stamppot. Van te voren spreken wij een tijdstip met u af waarop de buffet catering in Amersfoort wordt bezorgd. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Amersfoort.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Van Marle, Uitgekookt, is dé specialist op het gebied van salade catering in Amersfoort.
U kiest bij ons uit een breed assortiment gezonde dagverse salades die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Behalve erg lekker zijn onze salades zijn dus ook voedzaam en gezond! Al onze heerlijke dagverse salades worden in onze eigen keuken bereid. De bezorging van de salade catering in Amersfoort is helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Amersfoort

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Amersfoort geheel gratis!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Amersfoort!

Gourmet en fondue

Wilt u lekker gourmetten of fonduen maar heeft geen zin in alle rompslomp eromheen? Maak dan gebruik een van onze gourmet en fondue catering arrangementen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Amersfoort gratis aan huis.
U hoeft alleen maar online te bestellen: wij regelen dan de rest. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Amersfoort voor u niet maken.

High Tea in Amersfoort aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Amersfoort aan huis? De High Tea arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal om een High Tea in Amersfoort aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Amersfoort vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Amersfoort zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum, elke bruiloft, receptie en opening waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Amersfoort

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Amersfoort, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Amersfoort. In Amersfoort bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Buurtsdijk, Het Gein, Stoutenburg Noord, Zeldert, Bergkwartier, Eemkwartier, Kattekampen, Kattenbroek, De Koppel, De Kruiskamp, Leusderkwartier, Liendert, Nieuwland, Nimmerdor, Randenbroek, Randenbroek-Schuilenburg, Rustenburg , Schothorst, Schuilenburg, Soesterkwartier, Stadskern, Vathorst, Vermeerkwartier, en Zielhorst. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug.

Gemakkelijk online catering bestellen in Amersfoort

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel catering bestellen in Amersfoort. Bekijk eens rustig het assortiment wat wij aan catering te bieden hebben en neem meteen een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.