• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering in Almelo aan huis: Partycateraar Uitgekookt

Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Almelo. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffettenhapjes en tapasbbq cateringgourmet en fondue en High Tea arrangementen.Catering aan huis in Almelo Ook verzorgen wij lunchcatering voor bedrijven: de ideale broodjeslunch tijdens vergaderingen of als u gasten ontvangt.
Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Bij Live Cooking komt een van onze top koks bij u thuis of op locatie live alle producten vers voor u bereiden.
U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een goedkope cateraar aan huis zoekt. U wilt een mooi buffet, maar daarvoor niet te veel betalen. Wij leveren culinaire buffetten tegen concurrerende prijzen.
Catering aan huis of op locatie nodig? Van Marle cateringservice biedt uitkomst. Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Almelo om de catering te bezorgen.

Warm en koud buffet en stamppotbuffetten

Wij bezorgen onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Almelo en ook alle overige buffet catering gratis aan huis. Bij onze Plaattaart-300x200buffetten kunt u natuurlijk kiezen voor een van de traditionele stamppotbuffetten zoals boerenkool, hutspot of zuurkool maar wij hebben ook heerlijke stamppotten met een verrassende twist zoals stamppot paksoi, stamppot rucola of een echte Zwitserse stamppot. Wij spreken van te voren met u een tijdstip af waarop wij de buffet catering in Almelo bezorgen. Verras uw gasten en bestel snel en gemakkelijk in de webshop een stamppotbuffet in Almelo.

Salade catering bestellen

Een dagverse salade bestellen? Uitgekookt, Van Marle, is dé specialist op het gebied van salade catering in Almelo.
Bij ons treft u een breed assortiment gezonde dagverse salades aan die uitsluitend zijn gemaakt van verse streekproducten. Onze salades zijn dus niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg voedzaam en gezond! Wij bereiden onze heerlijke dagverse salades in onze eigen keuken. Wij bezorgen de salade catering in Almelo helemaal gratis.

Hapjes en tapas catering in Almelo

Heeft u hapjes nodig voor uw bedrijfsfeest, uw verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig online bij Uitgekookt. Al onze hapjes en tapas catering in Almelo wordt geheel gratis bezorgd!
Amuses, extra luxe hapjes, of eenvoudiger basic hapjes: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Almelo!

Gourmet en fondue

Stel, u wilt u lekker gourmetten of fonduen, maar u heeft geen zin in alle rompslomp eromheen. Dan kunt u een van onze gourmet en fondue catering arrangementen bestellen. Wij bezorgen de gourmet en fondue catering in Almelo gratis aan huis.
Alles wat u moet doen is online bestellen: wij zorgen dat het wordt geregeld. Makkelijker kunnen we de gourmet en fondue catering in Almelo voor u niet maken.

High Tea in Almelo aan huis

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Almelo aan huis? De High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, zijn ideaal om een High Tea in Almelo aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De kosten van een High Tea aan huis in Almelo vallen vaak enorm mee. Wij hebben een passend High Tea arrangement voor elk budget. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Partyservice voor elk feestje: bedrijfscatering en particulier

Wij bieden partyservice in Almelo zoals u dat graag wilt: partyservice op maat dus. In goed overleg is namelijk heel veel mogelijk en is van alles aan te passen. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.
Elke bruiloft, receptie en opening, elk personeelsfeest, bedrijfsfeest en jubileum waarbij een bedrijfscateraar op locatie vereist is, kent zijn eigen – vaak speciale – wensen. De partyservice van Van Marle, Uitgekookt, biedt altijd uitkomst omdat wij maatwerk leveren voor zowel particuliere als bedrijfscatering.

Alle catering thuis bezorgd in Almelo

Gemak dient de mens. Indien u gebruikt maakt van onze cateringservice in Almelo, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis of op locatie.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Almelo. In Almelo bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Binnenstad, De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst, Windmolenbroek, Aadorp en Bornerbroek. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
De verschillen in prijzen vindt u terug in het bestelproces.

Gemakkelijk online catering bestellen in Almelo

In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel catering bestellen in Almelo. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Met het online bestellen van de catering via onze site zullen onze medewerkers u graag helpen.
Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling.