• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen!

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Deze dag is de bruiloft catering bij UITGEKOOKT in goede handen. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten.

In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten. UITGEKOOKT heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denkt u daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft, en geweldig entertainment. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren. Wij regelen uw trouwdag van A-Z. En natuurlijk geheel in de stijl die u wenst!

Onze bruidsparen aan het woord

Kirsten & Joery: “Omdat wij trouwden in een boomgaard waar, behalve toiletten en stroom, niets aanwezig was, wilden we graag een cateraar die ervaring had met buitenbruiloften. Want we hadden alles nodig; van tenten tot tafels, van bestek tot borden en glazen, van stroomverdeling tot bediening. En uiteraard het eten en drinken. Onze cateraar was Verrassend & Culinair en zij hebben dit allemaal supergoed geregeld!”

Bruiloft cateraar UITGEKOOKT voor een bruiloft in jullie

 

Joukje & Hauwert: Waarom zou je stad en land afzoeken naar een coole trouwlocatie als je thuis een te gek weiland tot je beschikking hebt? Joukje (27) en Hauwert (29) uit Veessen wisten het wel: met een tent & steigerhouten meubels toverden ze hun thuis om tot partyplace tussen de koeien. Joukje: “Lekker ongedwongen!”.

Bruiloft in eigen tuin organiseren