Over Uitgekookt

Diepvriesmaaltijden bestellen bij Uitgekookt

Diepvriesmaaltijden bestellen? Bij Uitgekookt bestel je koelverse maaltijden die je tot wel 5 dagen in de koelkast kunt bewaren. Hierdoor bepaal je zelf wanneer je ze opwarmt!

Diepvriesmaaltijden bestellen bij Uitgekookt

Alhoewel Uitgekookt geen diepvriesmaaltijden aan huis levert, kun je wel koelverse kant-en-klaar maaltijden bestellen. Het voordeel hiervan is dat jij kiest wanneer je deze opwarmt in de oven of magnetron. De maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden. En het fijnste is misschien nog wel dat je nergens aan vast zit. Er is geen abonnement, je bepaalt dus zelf wanneer je zin hebt om lekkere magnetronmaaltijden te bestellen.

Wil je koelverse / diepvriesmaaltijden bestellen bij Uitgekookt? Dat kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen. Wanneer je online wilt bestellen voer je je postcode in om de verse maaltijden te bekijken. Kies daarna jouw gewenste bezorgmoment van het proefpakket. Of kies ervoor om te bellen naar 085-0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van koelverse / diepvriesmaaltijden aan huis. Het bestelformulier kun je eveneens aan onze vaste bezorgers meegeven. Zij zorgen er tegelijkertijd voor dat je een nieuwe formulier ontvangt. Hoe fijn is dat?

Zorg dat je koelkast gevuld is met gezonde Uitgekookt kant-en-klaarmaaltijden

Diepvriesmaaltijden aan huis

Op twee momenten in de week worden de koelverse / diepvriesmaaltijden aan huis bezorgd. Dit gebeurt veelal door dezelfde bezorgers. Een voordeel van Uitgekookt is dat de kant-en-klaar maaltijden kosteloos aan huis worden bezorgd. Er zijn geen bezorgkosten zolang je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft en het minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden betreft. Zo kunnen wij de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Bestel je bijvoorbeeld voor vijf dagen aan koelverse maaltijden, dan heb je dus keuze uit vijf verschillende maaltijden. Dus wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je kiest zelf wanneer je de kant-en-klaar koelverse / diepvriesmaaltijden opwarmt.

Elke dag iets anders eten? Probeer dan eens het 'Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag een ander soort maaltijd, zoals een pasta, een gerecht met rijst, een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht. Variatie is namelijk erg belangrijk voor je gezondheid.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15

Gezonde diepvriesmaaltijden: dit maakt ze gezond

Een veelgestelde vraag is of er wel gezonde diepvriesmaaltijden bestaan? De koelverse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn wel degelijk gezond. We doen namelijk ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gevarieerd en gezond voedingspatroon. De maaltijden zijn voorzien van bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen. Deze haal je uit groenten, koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Elke gezonde diepvriesmaaltijd / koelverse maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Deze zijn ook na het opwarmen nog steeds lekker knapperig, gezond en boordevol vitamines!

Ook de samenstelling van de maaltijd speelt een grote rol in hoeverre een koelverse / diepvriesmaaltijd gezond is. Zo zijn eiwitten belangrijk voor je spieren en heb je vetten nodig als brandstof. Wij maken vooral gebruik van gezonde vetten, zoals vloeibare bakproducten, oliën, noten en vette vis. Ook worden veel ingrediënten bereid op een grill, waardoor er geen ongezond vet nodig is om ze in te bakken. Daarnaast zorgen wij volop voor variatie middels de 24 verschillende kant-en-klaar maaltijden per week.

Kant-en-klaar diepvriesmaaltijden proberen?

Heb je interesse in kant-en-klaar diepvriesmaaltijden / koelverse maaltijden aan huis? Probeer dan 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15. Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Waar wacht je nog op?

Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.