• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Zwolle

 De nr 1 barbecue cateraar van Zwolle.

Jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Zwolle. Bij ons heeft u de keuze uit een compleet assortiment bbq catering. Barbecue verhuur Zwolle en bbq catering in ZwolleOns vlees komt direct van de slager uit Zwolle. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Buurtbarbecue in Zwolle

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. Wat voor type feest het ook wordt, de Barbecue service in Plaattaart-300x200Zwolle van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. Wij denken ook aan de kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten wat minder en u betaalt wat minder. Zo kunnen de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Zwolle, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue in Zwolle.

Maak gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de  aan huis de BBQ in Zwolle of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door heel Nederland en ook in Zwolle, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. Samen met uw gasten geniet u dan van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

 BBQ huren Zwolle & online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Zwolle” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.