• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Zwartsluis, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Zwartsluis.

Jaren al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Zwartsluis. U kunt bij ons kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. Ons bbq wintervlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Zwartsluis. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Zwartsluis: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ service in Zwartsluis van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. UPlaattaart-300x200 betaalt daarvoor iets minder en toch kunnen de kleintjes lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Zwartsluis, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Zwartsluis of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Zwartsluis, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Zwartsluis, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Zwartsluis” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.