• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Zutphen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Zutphen.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Zutphen. U kunt bij ons kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. Ons vBarbecue verhuur Zutphen en bbq catering in Zutphenlees komt vers van het mes van de slagerij uit Zutphen. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Zutphen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Zutphen Plaattaart-300x200van Van Marle een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt daarvoor iets minder en toch kunnen de kleintjes lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Zutphen, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Zutphen of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Zutphen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt niet alleen voor een onvergetelijk diner, maar ook voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Zutphen, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ hurenin Zutphen” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.