• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Wezep, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Wezep.

Jaren al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Wezep. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waaruit u kunt kiBarbecue verhuur Wezep en bbq catering in Wezepezen. Het vlees komt direct van de slagerij uit Wezep. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, wordt u door ons volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren naast grote en kleine partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Wezep: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Voor elk type feest heeft de BBQ service inPlaattaart-300x200 Wezep van Van Marle een passend bbq pakket. Speciaal voor de kleintjes hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten namelijk iets minder, maar genieten wel volop van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Wezep, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Wezep of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Wezep, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Wezep, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Wezep” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.