• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Wageningen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Wageningen.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Wageningen. U heeft bij ons de keuze uit een compleet assortiment bbq producten.Barbecue verhuur Wageningen en bbq catering in Wageningen Ons vlees komt direct van de slagerij uit Wageningen. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren naast grote en kleine partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Wageningen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. De BBQ service in Wageningen van Van Marle heeft voor elk Plaattaart-300x200type feest een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan uw kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u natuurlijk iets minder betaalt. Zo kunnen ook de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Wageningen, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Wageningen of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door heel Nederland en ook in Wageningen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt niet alleen voor een onvergetelijk diner, maar ook voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Wageningen, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Wageningen” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.