• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in ‘t Harde, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van ‘t Harde.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in ‘t Harde. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waar u uit kunt kiezen.Barbecue verhuur ‘t Harde en bbq catering in ‘t Harde Het vlees komt direct van de slagerij uit ‘t Harde. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service ‘t Harde: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Plaattaart-300x200‘t Harde van Van Marle een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk speciale pakketten in ons assortiment zodat u niet het volle pond betaalt en zij toch kunnen genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in ‘t Harde, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in ‘t Harde of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in ‘t Harde, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur ‘t Harde, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in ‘t Harde” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.