• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Staphorst, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Staphorst.

Jaren al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Staphorst. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waaruitgekookt BBQuit u kunt kiezen. Het vlees komt vers van het mes van de slagerij uit Staphorst. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Staphorst: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? Bij ons kunt u voor beide terecht. De BBQ service in Staphorst van Van Marle heeft Plaattaart-300x200voor elk type feest een passend bbq pakket. Speciaal voor de kleintjes hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten namelijk iets minder, maar genieten wel volop van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Staphorst, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Staphorst of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door heel Nederland en ook in Staphorst, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt niet alleen voor een onvergetelijk diner, maar ook voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Staphorst, online te bestellen!

In onze webshop kunt u uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Staphorst” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.