• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Soest, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Soest.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Soest. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment bbq Barbecue verhuur Soest en bbq catering in Soestproducten. Ons vlees komt vers van het mes van de slagerij uit Soest. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Soest: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Soest van Plaattaart-300x200Van Marle een passend bbq pakket. En natuurlijk denken wij ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u niet het volle pond betaalt. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Soest, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Soest of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Soest, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt niet alleen voor een onvergetelijk diner, maar ook voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Soest, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Soest” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.