• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Putten, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Putten.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Putten. U heeft bij ons de keuze uit een compleet assortiment bbqBarbecue verhuur Putten en bbq catering in Putten producten. Het vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Putten. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Putten: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ Plaattaart-300x200service in Putten van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan uw kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u natuurlijk iets minder betaalt. Zo kunnen ook de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Putten, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Putten of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Putten, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Putten, online te bestellen!

U kunt uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Putten” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.