• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Oldebroek, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Oldebroek.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Oldebroek. Wij leveren een compleet assortiment bbq producten.Barbecue verhuur Oldebroek en bbq catering in Oldebroek Ons vlees komt vers van het mes van de slagerij uit Oldebroek. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Wij laten u genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Oldebroek: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Oldebroek van Van Marle heeft voor elk type Plaattaart-300x200feest een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt hiervoor iets minder en de kleintjes kunnen toch volop genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Oldebroek, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Oldebroek of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Oldebroek, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Oldebroek, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Oldebroek” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.