• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Meppel, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Meppel.

Al geruime tijd zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Meppel. Wij leveren een compleet assortiment bbq producten. Barbecue verhuur Meppel en bbq catering in MeppelHet vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Meppel. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Wij laten u genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Meppel: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ Plaattaart-300x200service in Meppel van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt hiervoor iets minder en de kleintjes kunnen toch volop genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Meppel, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Meppel of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Meppel, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Meppel, online te bestellen!

In onze webshop kunt u uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Meppel” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.