• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Lunteren, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Lunteren.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Lunteren. U heeft bij ons de keuze uit een compleet assortiment bbq Barbecue verhuur Lunteren en bbq catering in Lunteren.producten. Het vlees komt direct van de slagerij uit Lunteren. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Lunteren: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. De BBQ service in Lunteren van Van Marle heeft een passend Plaattaart-300x200bbq pakket voor elk type feest. En wij denken natuurlijk ook aan uw kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u natuurlijk iets minder betaalt. Zo kunnen ook de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Lunteren, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Lunteren of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Lunteren, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Lunteren, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Lunteren” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.