• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Kampen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Kampen.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Kampen. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment bBarbecue verhuur Kampen en bbq catering in Kampenbq producten. Ons vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Kampen. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Kampen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ service in Kampen Plaattaart-300x200van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En natuurlijk denken wij ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u niet het volle pond betaalt. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Kampen, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Kampen of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Kampen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Kampen, online te bestellen!

U kunt uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Kampen” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.