• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Dalfsen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Dalfsen.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Dalfsen. Wij leveren een compleet assortiment bbq producten. OnsBarbecue verhuur Dalfsenen bbq catering in Dalfsen vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Dalfsen. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Dalfsen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. De BBQ service in Dalfsen van Van Marle heeft voor elk typePlaattaart-300x200 feest een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt hiervoor iets minder en de kleintjes kunnen toch volop genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Dalfsen, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maak gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Dalfsen of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door heel Nederland en ook in Dalfsen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Dalfsen, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Dalfsen” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.