• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Hoogeveen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Hoogeveen.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Hoogeveen. U kunt bij ons kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. Het bbqvlees komt direct van de slagerij uit Hoogeveen. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren naast grote en kleine partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Hoogeveen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? Bij ons kunt u voor beide terecht. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ service in Plaattaart-300x200Hoogeveen van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt daarvoor iets minder en toch kunnen de kleintjes lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Hoogeveen, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maak gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Hoogeveen of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door heel Nederland en ook in Hoogeveen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Hoogeveen, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Hoogeveen” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.