• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Hengelo, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Hengelo.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Hengelo. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waBarbecue verhuur Hengelo en bbq catering in Hengeloar u uit kunt kiezen. Ons vlees komt vers van het mes van de slagerij uit Hengelo. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren naast grote en kleine partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Hengelo: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? U bent bij ons aan het juiste adres. De BBQ service in Hengelo van Van Marle heeft Plaattaart-300x200voor elk type feest een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk speciale pakketten in ons assortiment zodat u niet het volle pond betaalt en zij toch kunnen genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Hengelo, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maak gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Hengelo of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door heel Nederland en ook in Hengelo, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. Samen met uw gasten geniet u dan van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Hengelo, online te bestellen!

U kunt uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Hengelo” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.