• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Heerenveen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Heerenveen.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Heerenveen. Bij ons heeft u de keuze uit een compleet assortiment bbq Budget bbqproducten. Het vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Heerenveen. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. Wij laten u genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, ontzorgen wij u volledig als u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Heerenveen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Heerenveen van Van Marle heeft voor elk Plaattaart-300x200type feest een passend bbq pakket. Wij denken ook aan de kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten wat minder en u betaalt wat minder. Zo kunnen de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Heerenveen, met onze barbecueservice heeft u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Heerenveen of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Heerenveen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. U geniet dan samen met uw gasten van de allerbeste catering. Wij brengen niet alleen de Big Green Egg bbq, maar er komt ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Heerenveen, online te bestellen!

In onze webshop kunt u uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Heerenveen” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.