• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Hattem, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Hattem.

Geruime tijd al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Hattem. U heeft bij ons de keuze uit een compleet assortiment bbq prBarbecue verhuur Hattem en bbq catering in Hattemoducten. Ons vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Hattem. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U geniet van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Hattem: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. Wat voor type feest het ook wordt, de BBQ service in Plaattaart-300x200Hattem van Van Marle heeft altijd een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan uw kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u natuurlijk iets minder betaalt. Zo kunnen ook de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Hattem, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Hattem of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Hattem, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt niet alleen voor een onvergetelijk diner, maar ook voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Hattem, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Hattem” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.