• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Hasselt, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Hasselt.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Hasselt. U heeft bij ons de keuze uit een compleet assortiment bbq producten. Ons gambas-van-de-BBQ-1024x683vlees komt direct van de slagerij uit Hasselt. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Wij laten u genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En vanzelfsprekend leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Hasselt: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Hasselt van Van Marle heeft een passend Plaattaart-300x200bbq pakket voor elk type feest. En wij denken natuurlijk ook aan uw kinderen; voor hen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u natuurlijk iets minder betaalt. Zo kunnen ook de kleintjes voordelig genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Hasselt, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Hasselt of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Hasselt, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Hasselt, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Hasselt” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.