• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Genemuiden, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Genemuiden.

Al geruime tijd zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Genemuiden. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waar u Ibiza-winteruit kunt kiezen. Ons vlees komt direct van de slagerij uit Genemuiden. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, wordt u door ons volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Genemuiden: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Genemuiden van Van Marle heeft een Plaattaart-300x200passend bbq pakket voor elk type feest. En wij denken natuurlijk ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk speciale pakketten in ons assortiment zodat u niet het volle pond betaalt en zij toch kunnen genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Genemuiden, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Genemuiden of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Genemuiden, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Genemuiden, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Genemuiden” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.