• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Ermelo, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Ermelo.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Ermelo. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. HetBarbecue verhuur Ermelo en bbq catering in Ermelovlees komt vers van het mes van de slagerij uit Ermelo. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Organiseert u een barbecuefeest, dan kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Ermelo: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Ermelo van Van Plaattaart-300x200Marle heeft een passend bbq pakket voor elk type feest. En natuurlijk denken wij ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u niet het volle pond betaalt. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Ermelo, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Ermelo of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Ermelo, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Ermelo, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Ermelo” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.