• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Epe, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Epe.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Epe. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waaruit u kunt kiezen. bbq-199238Ons vlees komt direct van de slagerij uit Epe. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Epe: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

U kunt bij ons terecht voor een luxe barbecue maar natuurlijk ook voor een budget barbecue. De BBQ service in Epe van Van Marle heeft voor elk Top Catering voor elk Budget! Van simpele BBQ catering tot een compleet bedrijfsfeest.type feest een passend bbq pakket. Speciaal voor de kleintjes hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten namelijk iets minder, maar genieten wel volop van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Epe, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Epe of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door heel Nederland en ook in Epe, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Epe, online te bestellen!

U kunt uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Epe” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is bij grotere barbecuefeesten gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.