• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Enschede, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Enschede.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Enschede. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. Het Budget bbq (1)vlees komt direct van de slagerij uit Enschede. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Enschede: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? Bij ons kunt u voor beide terecht. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Plaattaart-300x200Enschede van Van Marle een passend bbq pakket. En natuurlijk denken wij ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u niet het volle pond betaalt. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Enschede, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. En wat dacht u van een bbq buffet; een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Enschede of op locatie. Dagelijks rijdt onze bezorgdienst door heel Nederland en ook in Enschede, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. Samen met uw gasten geniet u dan van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq biedt vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u verzekerd van een onvergetelijk diner en van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Enschede, online te bestellen!

In onze webshop kunt u eenvoudig uw Barbecuepakketten bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Enschede” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.