• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Emmen, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Emmen.

Jaren al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Emmen. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. Ons Catering aan huis in Lunterenvlees komt direct van de slagerij uit Emmen. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Naast kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Emmen: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? U bent bij ons aan het juiste adres. De BBQ service in Emmen van Van Marle heeft Plaattaart-300x200een passend bbq pakket voor elk type feest. En natuurlijk denken wij ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk aangepaste pakketten in ons assortiment waarvoor u niet het volle pond betaalt. Zo kunnen de kleintjes ook lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Emmen, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Emmen of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door heel Nederland en ook in Emmen, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. Samen met uw gasten geniet u dan van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Emmen, online te bestellen!

In onze webshop kunt u uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Emmen” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.