• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Emmeloord, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Emmeloord.

Al geruime tijd zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Emmeloord. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waar u uit uitgekookt BBQkunt kiezen. Het vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Emmeloord. Ons vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En natuurlijk leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Emmeloord: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Plaattaart-300x200Emmeloord van Van Marle een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk speciale pakketten in ons assortiment zodat u niet het volle pond betaalt en zij toch kunnen genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu een personeelsfeest betreft een compleet verzorgde buurtbarbecue in Emmeloord, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq inclusief een overheerlijk ijsbuffet als afsluiter.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u van onze barbecue bezorgservice gebruik maakt, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Emmeloord of op locatie. Onze bezorgdienst rijdt elke dag door het land en ook in Emmeloord, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Emmeloord, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren ij Emmeloord” toe te voegen. De verhuur van de barbecue is gratis bij grotere barbecuefeesten. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.