• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Amersfoort, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Amersfoort.

Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Amersfoort. U kunt bij ons kiezen uit een compleet assortiment bbq producten. OnsBudget bbq vlees komt direct van de slagerij uit Amersfoort. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. U kunt genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Wanneer u een barbecuefeest organiseert, wordt u door ons volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Behalve kleine en grote partytenten verhuren wij ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Amersfoort: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Wilt u een luxe barbecue of toch liever een budget barbecue? U bent bij ons aan het juiste adres. De BBQ service in Amersfoort van Van MarlePlaattaart-300x200 heeft een passend bbq pakket voor elk type feest. En speciaal voor de kinderen hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. U betaalt daarvoor iets minder en toch kunnen de kleintjes lekker genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu gaat om een personeelsfeest of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Amersfoort, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Wanneer u gebruik maakt van onze barbecue bezorgservice, dan leveren wij de BBQ catering aan huis in Amersfoort of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door heel Nederland en ook in Amersfoort, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren. Samen met uw gasten geniet u dan van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. In combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok bent u niet alleen verzekerd van een onvergetelijk diner maar ook van een stukje vermaak voor uw gasten!

Barbecuepakket en BBQ verhuur Amersfoort, online te bestellen!

U kunt uw Barbecuepakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Amersfoort” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.