• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Almere, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Almere.

Al geruime tijd zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Almere. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waar u uit Barbecue verhuur Almere en bbq catering in Almerekunt kiezen. Ons vlees komt vers van het mes van de slagerij uit Almere. Het vlees is van slagerskwaliteit en is zeer geschikt voor op de barbecue. Bij ons geniet u van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. En uiteraard leveren wij diverse soorten ambachtelijk gebakken brood waarmee we uw bbq compleet maken. Organiseert u een barbecuefeest, dan kunnen wij u volledig ontzorgen indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Almere: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. Voor elk type feest heeft de BBQ service in Almere van VaPlaattaart-300x200n Marle een passend bbq pakket. En wij denken natuurlijk ook aan de kinderen; voor hen hebben wij namelijk speciale pakketten in ons assortiment zodat u niet het volle pond betaalt en zij toch kunnen genieten van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Almere, met de barbecueservice van Van Marle wordt het voor u tot in de puntjes geregeld. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren en samen met uw gasten genieten van de allerbeste catering. U huurt bij ons niet alleen de Big Green Egg bbq zélf, maar ook een ervaren chefkok die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent vele mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen. De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Almere, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Almere” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.