• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Slager BBQ catering in Almelo, Van Marle regelt het voor u!

Van Marle is dé barbecue cateraar van Almelo.

Jaren al zijn wij een begrip op het gebied van BBQ catering in Almelo. Wij hebben een compleet assortiment bbq producten waaruit u kunt kiezen. Ons vlees komt rechtstreeks van de slagerij uit Almelo. Het vlees is van slagerskwaliteit en is perfect voor op de barbecue. Wij laten u genieten van de dagvers bereide salades de wij voor u maken in onze eigen keuken. Verschillende soorten ambachtelijk gebakken brood maken uw bbq compleet. Organiseert u een barbecuefeest, dan wordt u volledig ontzord indien u gebruik maakt van onze partyverhuur. Wij verhuren behalve kleine en grote partytenten, ook pagodetenten, barbecues, biertaps, koelingen, tafels en stoelen, en springkussens om uw feest compleet te maken.

Complete Barbecue service Almelo: van luxe barbecue tot buurtbarbecue en maatwerk!

Zowel voor een luxe barbecue als voor een budget barbecue kunt u bij ons terecht. De BBQ service in Almelo van Van Marle heeft eenTop Catering voor elk Budget! Van simpele BBQ catering tot een compleet bedrijfsfeest. passend bbq pakket voor elk type feest. Speciaal voor de kleintjes hebben wij aangepaste pakketten in ons assortiment. Zij eten namelijk iets minder, maar genieten wel volop van hun eigen stukje vlees. Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een compleet verzorgde buurtbarbecue in Almelo, met onze barbecueservice regelen wij het voor u tot in de puntjes. U kunt ook bij ons terecht voor een bbq buffet; dat is een uitgebreide bbq die wordt afgesloten met een overheerlijk ijsbuffet.

Laat uw BBQ bezorgen thuis op locatie of bij uw bedrijf voor een bedrijfsbarbecue.

Maakt u gebruik van onze barbecue bezorgservice, dan bezorgen wij de BBQ catering aan huis in Almelo of op locatie. Dag in dag uit rijdt onze bezorgdienst door het land en ook in Almelo, om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van catering en maaltijdservice.

Wilt u een kok inhuren met de Big Green Egg bbq?

U kunt bij ons ook een Big Green Egg bbq huren om samen met uw gasten te genieten van de allerbeste catering. U krijgt niet alleen de Big Green Egg bbq, maar wij sturen ook een ervaren chefkok mee die met de Bigg Green Egg bbq de gehele catering voor u verzorgt. De Big Green Egg bbq kent tal van mogelijkheden, zoals stoven, grillen, bakken, braden en garen.
De combinatie met de kookkwaliteiten van onze chefkok zorgt voor een onvergetelijk diner en voor een stukje vermaak voor uw gasten

Barbecuepakket en BBQ verhuur Almelo, online te bestellen!

Uw Barbecuepakketten kunt u eenvoudig in onze webshop bestellen. Neem al uw benodigde barbecuepakketten of producten op in uw winkelwagen en vergeet dan niet om onder partyverhuur “BBQ huren in Almelo” toe te voegen. Bij grotere barbecuefeesten is de verhuur van de barbecue gratis. Bekijk hier de barbecuepakketten en bestel online.