Deze actie is inmiddels afgelopen. Naar de homepage.

Hoera! 200.000 klanten

Bestel maaltijden en win mooie prijzen!

We hebben onze 200.000e klant mogen verwelkomen en daarom vieren we feest! Met iedere bestelling maak je kans op een maand lang gratis maaltijden. Daarnaast krijgt iedere 200e nieuwe klant een gratis Gezond Genieten pakket.

Elke week keuze uit 24 maaltijden!

Dit zijn ze. De vier populairste maaltijden sinds jaar en dag. We zetten ze t/m 18 februari op het menu, zodat jij ze ook kunt proberen. Ben je nog geen klant? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Je profiteert van korting en maakt automatisch kans op spectaculaire prijzen. Zijn deze maaltijden niet jouw favoriet? Geen probleem, je mag zelf je proefpakket samen stellen.

Stamppot hutspot met rookworst

Een heerlijk traditionele stamppot hutspot van wortel en ui met een ambachtelijke rookworst in jus.

Bekijk deze maaltijd

Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Oma's hachee heeft uren staan pruttelen op het vuur en is daardoor heerlijk mals. Lekker met verse rodekool, smeuïge aardappelpuree en gebakken uienringen.

Bekijk deze maaltijd

Bami met kip, groenten en omelet in pangang

Uit de Oosterse keuken! Bami met kipdij, lekker veel groenten en een omelet in pangangsaus.

Schnitzel met pepersaus, boontjes en kriel

Lekkere schnitzel met romige pepersaus en spekjes gecombineerd met boontjes, kruidige krieltjes en gesnipperde uitjes.

Hoe maak ik kans?

Het enige wat je hoeft te doen is een proefpakket bestellen en je profiteert dan direct van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Vervolgens maak je automatisch kans om te winnen! Ben je al klant? Dan maak je met elke reguliere bestelling in de actieperiode kans op deze mooie prijzen.

Win fantastische prijzen

Een maand lang gratis maaltijden (100x)

Het is feest, dus onder alle bestellingen verloten we tijdens de actieperiode elke week 20x een maand lang gratis maaltijden!

Gratis Gezond Genieten pakketten

Iedere 200e nieuwe klant krijgt tijdens de actieperiode een gratis Gezond Genieten pakket! Je maakt dus heel veel kans om iets te winnen!

Joyce, klant sinds 2019

“De maaltijden zijn keer op keer lekker. Met Uitgekookt bespaar ik tijd en eet ik toch lekker.”

De succes-ingrediënten

usp icon
Eenvoudig bestellen
Op uitgekookt.nl, via de telefoon of via onze bezorgers
usp icon
Veel keuze uit 24 gerechten
Elke week een nieuw menu. gebaseerd op de seizoenen
usp icon
Gezond, vers en lekker
Chefs met passie voor lekker eten & voedingsexperts zorgen voor de juiste balans
usp icon
Gratis bezorging
Vertrouwde vaste bezorgers & 98,7% klanttevredenheid over bezorging
Bestel en win spectaculaire prijzen!

Succes-ingrediënten van onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden

Kook je graag, maar heb je er niet altijd tijd voor? Je bent niet de enige. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de uitgekiende kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt. Die zijn supergezond én je zet je in een paar minuten op tafel. Inmiddels genieten al ruim 200.000 mensen regelmatig van de kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt. Om dat te vieren maakt iedereen met een bestelling kans op mooie prijzen.

Lekker en gezond

Bij Uitgekookt vinden we het belangrijk dat iedereen altijd gezond kan eten. Ook als je geen zin, tijd of puf hebt om te koken. Chefs en voedingsexperts bedenken gezamenlijk nieuwe gerechten, zodat deze smaakvol zijn en qua voedingswaarden goed in balans. Ze doen er alles aan om de maaltijden zo gezond mogelijk te maken:

  • Iedere maaltijd zit boordevol groente, voldoende eiwitten en gezonde vetten.
  • De maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen zoals overbodig suiker en zout.
  • De meeste groenten stomen we, zodat er zoveel mogelijk vitamines behouden blijven.
  • We gebruiken zo weinig mogelijk vet tijdens het bereiden van de maaltijden. Als we toch vet gebruiken, kiezen ze voor vloeibare en gezonde plantaardige oliën.
  • De maaltijden bevatten koolhydraten met een lage glycemische index (GLI). Dit zorgt ervoor dat je bloedsuiker minder gaat schommelen en je langer verzadigd bent.
Uitgekookt - De Chef

Meer over Uitgekookt

De oorsprong van Uitgekookt ligt al in 1830. We zijn een echt familiebedrijf waar goed eten altijd al de drijfveer is geweest.

Antwoorden op veelgestelde vragen

  • Nee, omdat we bij het bereiden van de maaltijden er al rekening mee houden dat je de maaltijden thuis nog een keer verwarmt. Hierdoor blijven de groenten ook na verwarming lekker knapperig en is de pasta of aardappel altijd perfect gegaard. De smaak, maar ook vitamines blijven behouden.

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?